dinsdag 23 maart 2010

Game weekend

Ok, ok, niet veel gedaan aan de 23 dingen de afgelopen week. Als excuus heb ik het game-weekend. En daar was genoeg te beleven op het gebied van media en gaming. Het was leuk om te zien hoe deze activiteit een nieuwe groep jongeren naar de bibliotheek lokte. Veel gehoorde opmerking: wist niet dat we in Hoogeveen zo'n mooie bibliotheek hadden. Bijzonder om ook zo'n hele groep jongeren de hele dag lekker relaxed bezig te zien met gamen. De games die ze spelen zijn verre van vredelievend maar aan de jogeren zelf heb je geen kind. Zak chips en een blikje Red Bull binnen handbereik en gamen maar. Voor de balans ook ouderwetse spelletjes zoals sjoelen en schaken.

Ik heb een filmpje gemaakt en dat thuis bewerkt. Zondag een poging gedaan om het via de MAc te uploaden naar You Tube maar dat mislukte om nog niet opgehelderde redenen. Bij deze dus een kort verslag van de zaterdag van het gameweekend.

3 opmerkingen:

  1. Wat goed om zo een idee te krijgen van het gameweekend. De sfeer was zo te zien erg relaxed. Contrast tussen de diverse games heb je mooi in beeld gebracht. Komt er ook zo'n filmpje van de zondag?
    Je bent eigenlijk al met ding 16 over You Tube bezig. Een mooie toepassing die goed bruikbaar is voor de bibliotheek, dat laat je hier goed zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk filmpje! Ziet er uit als een leuk weekend waarin kosten nog moeite gespaard zijn. Ben jaloers

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je laat de diversiteit in games mooi zien en dat levert leuke contrasten op. De bibliotheek is veelzijdig!
    Zou dit filmpje geschikt zijn voor de homepage? 't Zou een goede gelegenheid zijn om de bibliotheek op deze manier te profileren. Moeten we in dat geval de mensen eerst vragen of ze gefilmd willen worden?

    BeantwoordenVerwijderen